Τα ζωδια για τον μηνα Φεβρουαριο

Πώς θα εξελιχθεί ο Φεβρουάριος του 2012; Τι υποδεικνύουν οι πλανητικές κινήσεις και ποιες θα είναι οι τάσεις που θα μας δώσει το ηλιακό μας ζώδιο; Διαβάστε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια και κάντε τις σωστές επιλογές σε βασικούς τομείς τις ζωής σας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, καλό θα ήταν να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Κριός
Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, κρίνεται σκόπιμο να επανεξετάσετε τον τρόπο δράσης σας κυρίως σε σχέση με την καθημερινότητα στον εργασιακό σας τομέα και να καταλήξετε σε ορισμένες αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, χωρίς να χρειάζεται να εξαντλείτε όλη την ενέργειά σας για να το πετύχετε. Οι έντονοι ρυθμοί ίσως επηρεάσουν τα επίπεδα της ζωτικότητάς σας και να υπάρξουν σημάδια κατάπτωσης. Καλό θα ήταν να εντάξετε στην καθημερινότητά σας ένα υγιεινό τρόπο ζωής, που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Ταύρος
Τα ιδανικά και οι ανώτεροι στόχοι σας αρχίζουν να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής σας και δεν αποκλείεται να έχετε τη διάθεση να δράσετε εμπράκτως για κάποιο ιδανικό ή στόχο σας. Μπορεί να περάσετε αρκετό από το χρόνο σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με ομάδες κυρίως φιλανθρωπικού / ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα. Ωστόσο χρειάζεται να μοιράζετε με σύνεση τον χρόνο σας, τόσο στα διάφορα χόμπι σας, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και στην οικογένειά σας. Είναι γεγονός πως αυτά που θέλετε να κάνετε ίσως ξεπερνούν τις δυνάμεις σας και ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες τάσεις ηττοπάθειας.

Δίδυμοι
Αυτό το μήνα ξεκινάει μια περίοδος για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία όπου μπορείτε να λειτουργείτε περισσότερο με βάση τα ιδανικά σας. Κάτι τέτοιο όμως σας καθιστά ευάλωτους σε ορισμένους κινδύνους, καθώς ενδέχεται να εμφανιστούν άνθρωποι που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή σας τη διάθεση. Δώστε λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή σε παγίδες που μπορεί να συναντήσετε και μην πιστεύετε οποιαδήποτε ευκαιρία σας παρουσιαστεί χωρίς να την εξετάσετε ενδελεχώς. Αυτό φυσικά δε θα πρέπει να σας εγκλωβίσει σε μια επαγγελματική απραγία, απλώς να σας παρακινήσει ώστε να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην χάσετε τα κεκτημένα σας και ζημιωθείτε.

Καρκίνος
Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ορισμένες χαρακτηριστικές καθυστερήσεις που μπορεί προς στιγμή να φαίνονται δυσεπίλυτες, ακόμα και να διαρκέσουν για περίπου δύο μήνες. Αυτό το ενδεχόμενο δε θα πρέπει να σας αναστατώσει αλλά αντ’ αυτού φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτό το χρονικό διάστημα ώστε να σιγουρευτείτε ότι έχετε καλύψει όλα τα πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να σας ζημιώσουν από αυτή τη συμφωνία. Δεν είναι ό,τι καλύτερο τώρα να πιέσετε τις καταστάσεις και να επισπεύσετε τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της συμφωνίας που θέλετε να κάνετε, προσπαθήστε να συμβαδίσετε με τα γεγονότα και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας βήματα.

Λέων
Η συνολική χρηματοοικονομική σας κατάσταση ίσως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο διάστημα που ακολουθεί καθώς ενδέχεται να πάρετε αυξημένα ρίσκα ή να προβείτε σε κάποιες συμφωνίες που ενδεχομένως να πάρουν διαφορετική τροπή από αυτή που είχατε αρχικά υπολογίσει. Ίσως να πρόκειται για κάποιου είδους οικονομική συμφωνία που τελικά δεν θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμη για την οικονομική σας ευμάρεια. Δώστε λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν τον τομέα και φροντίστε να εξετάζετε πολύ προσεκτικά τα δεδομένα πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείτε κυρίως είναι τι είναι αυτό που θέλετε ακριβώς και ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να το πετύχετε.

Παρθένος
Ο γάμος σας ή γενικότερα κάποια σημαντική σχέση της ζωής σας ενδέχεται να περάσει σε μια κατάσταση αποπροσανατολισμού ή κάποιου είδους σύγχυση. Ίσως έχετε την τάση να υπερεκτιμάτε το σύντροφο ή το συνεργάτη σας, αδυνατώντας συγχρόνως να δείτε τα δεδομένα στην πραγματική τους διάσταση. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει μια πλασματική εικόνα για τη σχέση σας και να βιώνετε μια ασαφή καθημερινότητα σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως ο αυξημένος ιδεαλισμός και η υπέρμετρη αγάπη που θα αρχίσετε να δείχνετε σε αυτό το άτομο, να σας οδηγήσει σε μια απόφαση σοβαρής δέσμευσης. Στον τομέα των κοινών σας πόρων κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε μια αύξηση στη διάρκεια αυτού του μήνα.

Ζυγός
Η καθημερινότητα στον εργασιακό σας τομέα ενδεχομένως να περάσει σε μια κατάσταση αποπροσανατολισμού, με λεπτομέρειες που φαντάζουν αρκετά δυσδιάκριτες στα μάτια σας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε ορισμένα εργασιακά σφάλματα που μπορεί να σας στοιχίσουν επαγγελματικά. Δώστε μεγάλη προσοχή ώστε να εξετάζετε διεξοδικά τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε σε αυτόν τομέα, πριν φτάσετε στο σημείο να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που δε θα μπορείτε να αναιρέσετε. Σε περίπτωση όμως που η ενασχόλησή σας έχει σχέση με φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή παροχή υπηρεσιών σε χώρους εγκλεισμού, η περίοδος που ακολουθεί θα μπορούσε να αποδειχθεί αρκετά ωφέλιμη για τη μετέπειτα πορεία της επαγγελματικής σας ζωής.

Σκορπιός
Από αυτό το μήνα, ξεκινάει για εσάς μια περίοδος που θα μπορούσε να σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας και να αναστατώσει την καθημερινότητά σας. Σε περίπτωση που είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να ανανεώσετε το δεσμό σας με τον ερωτικό σας σύντροφο και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που προκύψουν κάποιες διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις στον τομέα της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας και νιώσετε πως κινδυνεύει η κοινωνική σας εικόνα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσεγγίσετε την κατάσταση με μια ειλικρινή διάθεση διαλόγου και να ξεκαθαρίσετε εξαρχής τη θέση σας, χρησιμοποιώντας πάντοτε όση διπλωματία διαθέτετε.

Τοξότης
Η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να γίνει ένα καταφύγιο όπου θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τη θαλπωρή αλλά και την κατανόηση που αποζητάτε από τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μετά το πέρας του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, ξεκινάει για εσάς μια περίοδος όπου κρίνεται απαραίτητο να επανεξετάσετε τη στάση σας απέναντι στον κοινωνικό σας κύκλο, τους φίλους σας ή κάποια ομαδική σας δραστηριότητα. Δεν αποκλείεται να εντοπίσετε ορισμένα δυσλειτουργικά σημεία του χαρακτήρα σας, τα οποία φαίνεται πως στέκονται εμπόδιο σε αυτού του είδους τις σχέσεις. Η ερωτική σας ζωή όμως θα μπορούσε κάλλιστα να αντισταθμίσει τις όποιες δυσκολίες συναντάτε, καθώς θα σας δίνει ένα συνεχόμενο αέρα ανανέωσης.

Αιγόκερως
Στα πλαίσια των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων, περνάτε σε μια περίοδο όπου αυξάνεται η διαίσθηση και η πνευματικότητά σας. Αντιμετωπίζετε τις συναλλαγές σας, τις σχέσεις σας με τα αδέρφια σας αλλά και την τοπική σας κοινότητα, με μια αίσθηση ιδεαλισμού και συμπόνιας. Προσπαθήστε να ελιχθείτε από τις ομιχλώδεις καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν και μην παρασύρεστε από την ευπιστία σας, ώστε να μην υποπέσετε σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και τις μυστικές συνεννοήσεις που ίσως κρύβουν κινδύνους. Οι καθυστερήσεις που ενδεχομένως προκύψουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, έχουν ως σκοπό να σας διδάξουν ασφαλέστερους τρόπους για να ολοκληρώνετε επιτυχώς αυτού του είδους τις υποχρεώσεις.

Υδροχόος
Από αυτό το μήνα, ξεκινάει μια περίοδος όπου θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τη συνολική χρηματοοικονομική σας κατάσταση. Φροντίστε τον προϋπολογισμό σας με σύνεση και μην παρασύρεστε από περιττά έξοδα ή από παρακινδυνευμένες επενδύσεις που ενδέχεται να σας ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Μετά το πέρας του πρώτου δεκαημέρου, οι σχέσεις με τα αδέλφια σας -εάν έχετε- ή με στενούς συγγενείς ή γείτονες, θα μπορούσαν να σας δώσουν ορισμένες στιγμές ευχαρίστησης και να υπάρξει μια γλυκιά αλληλεπίδραση μεταξύ σας. Επωφεληθείτε από αυτές τις ημέρες ώστε να συσφίξετε τους δεσμούς σας με αυτά τα πρόσωπα και να τους εκφράσετε αισθήματα αγάπης και ενδιαφέροντος.

Ιχθείς
Οι αυξημένοι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας θα μπορούσαν να αρχίσουν να λειτουργούν αρνητικά αυτή την περίοδο, καθώς ενδέχεται να κάνετε βεβιασμένες ή κατά κάποιο τρόπο λανθασμένες επιλογές. Σε κάποιες περιπτώσεις που θα βρεθείτε σε ένα δίλλημα, η αμφιβολία και η σύγχυση ίσως υποβάλλει την ιδιοσυγκρασία σας σε ένα τεστ αντοχής καθώς θα βλέπετε τις καταστάσεις να αλλάζουν κάτω από περίεργες συνθήκες. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση και αποφύγετε να κάνετε πράγματα που αργά ή γρήγορα θα τα μετανιώσετε. Εάν κινηθείτε όμως προσεκτικά, θα μπορούσατε να αποκομίσετε κάποιο οικονομικό όφελος από μια συναλλαγή.

 

Πηγή: myhoroscope.gr

Leave a reply