ζωδια για το μηνα σεπτεμβριο

Κριός (21/3 – 20/4)
Τα τελευταία γεγονότα θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που είχατε για τους φίλους σας. Οι στόχοι σας φαντάζουν ευκολότεροι και θα δημιουργηθούν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση τους. Προχωρήστε στο επόμενο επαγγελματικό σας βήμα με βάση τη λογική και τη διαίσθηση. Έχετε αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα με τα συναισθήματα σας. Η αναγνώριση και η στήριξη από την οικογένεια σας έρχεται μετά από πολύ καιρό. Ένας οικονομικός στόχος σταθεροποιείται για εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου. Πείτε στα κοντινά σας άτομα πόσο τους αγαπάτε, ίσως το έχουν ανάγκη!

Ταύρος (21/4 – 20/5)
Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το βασικό μοτίβο της ζωής σας. Απολαύστε τη θετική πλευρά της ζωής και κάντε αισιόδοξες σκέψεις χωρίς να φοβάστε για το αύριο Αναστατώσεις σε ερωτικά αλλά και σε οικονομικά θέματα. Η εμφάνισή σας αυτό τον μήνα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Υπάρχει μια διάχυτη αισιοδοξία για ευοίωνο μέλλον όσον αφορά την επιχείρησή σας. Τα σκαμπανεβάσματα σε μια νέα σχέση είναι φυσιολογικά, οπότε μην αγχώνεστε άδικα. Αν δεν έχετε πιθανότητες για κάποιο κέρδος, τότε είναι προτιμότερο να μην πάρετε το παραμικρό ρίσκο.

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)
Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να δείξετε την αξία σας. Ευχάριστες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο θα υπάρξουν για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες. Οφείλετε να είστε συνεπείς στις συναλλαγές σας αυτό το διάστημα. Αν αντιληφθείτε ότι γίνονται σε βάρος σας αρνητικά σχόλια απλά αδιαφορήστε, κρατήστε θετική στάση προς την ζωή και η ανταμοιβή σας είναι σίγουρο ότι θα έρθει αργά ή γρήγορα. Θα πρέπει να είστε εγκρατείς στα έξοδα της διασκέδασής σας και να μην επηρεάζεστε από την παρέα σας. Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας σας αυτό τον μήνα και δεν είναι διόλου απίθανο να καταφέρετε με τη βοήθεια κάποιων να κάνετε πραγματικότητα ένα πλάνο σας.

Καρκίνος (22/6 – 22/7)
Θα πραγματοποιηθεί κάποιος στόχος σας και θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλές νέες ιδέες για το πως θα κάνετε πραγματικότητα τα σχέδια σας. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους με οιοδήποτε τρόπο. Τακτοποιήστε τους προσωπικούς σας χώρους και θα νιώσετε καλύτερα σε ένα οργανωμένο περιβάλλον. Χαμηλώστε τους τόνους και βελτιώστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες βρίσκοντας λύσεις χωρίς ένταση και λογομαχίες. Θα νιώσετε αρκετά χαλαροί αυτό τον μήνα. Το τελευταίο διάστημα έχετε παραμελήσει τα πάντα εκτός από την εργασία σας. Ανασφάλειες οικονομικής φύσης θα έρθουν στην επιφάνεια αυτό τον μήνα και ίσως σας προβληματίσουν.

Λέων (23/7 – 23/8)
Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στις πράξεις σας και μην αναλώνεστε σε υποσχέσεις. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος αυτή για σπατάλες και απερίσκεπτες αγορές . Το πλανητικό σύστημα επηρεάζει αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Οι παράλογες απαιτήσεις σας κουράζουν… Επικρατεί μια έντονη μυστικοπάθεια στην δουλειά σας και αυτό σας εκνευρίζει λίγο. Ήρθε ο καιρός να προσέξετε περισσότερο την εικόνα σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση Εύκολα μπορούν να «σπάσουν» συνεργασίες και σχέσεις. Εκφράστε ελεύθερα και περάστε αξέχαστες στιγμές.

Παρθένος (24/8 – 22/9)
Το τελευταίο διάστημα βρίσκετε πιο εύκολα ανταπόκριση από άτομα του άλλου φύλου. Η συμπεριφορά του συντρόφου σας και της οικογενείας σας, φαίνεται να σας προβληματίζουν αυτό τον μήνα. Μην στενοχωριέστε. Οι κόποι και οι θυσίες σας θα ανταμειφθούν λίαν συντόμως. Αναπάντεχα κέρδη προκύπτουν για εσάς των που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες. Εάν δεν αισθάνεστε πως μπορείτε να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε στο σχολείο ή στη δουλειά θα σας εντυπωσιάσουν. Θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με επαγγελματικά και αποφύγετε τις εντάσεις.

Ζυγός (23/9 – 22/10)
Μην ασχολείστε με θέματα που μπορεί να σας πιέσουν ψυχολογικά. Μην είστε επιπόλαιοι και ανώριμοι στις σχέσεις σας γιατί απομακρύνετε τους πάντες από κοντά σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτό τον μήνα σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους στην εργασία σας, και τυχών συναλλαγές οικονομικής φύσης. Κάντε καινούρια αρχή στα συναισθηματικά σας, προσέχοντας περισσότερο την συμπεριφορά σας. Δεν έχετε όρεξη για πολλές συζητήσεις σήμερα, να είστε όμως υπομονετικοί για να αποφύγετε παρεξηγήσεις . Η διαχείριση των οικονομικών σας βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας παρασύρουν με δήθεν διλήμματα που δεν οδηγούν πουθενά.

Σκορπιός (23/10 – 22/11)
Διώξτε από το μυαλό σας τις δυσάρεστες σκέψεις για να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Μια μικρή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, θα σας δώσει κουράγιο για να κάνετε το επόμενο βήμα. Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Περιορίστε τις ιδιοτροπίες σας, αν θέλετε να μην απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να έχετε αυξημένη λίμπιντο, αλλά πρέπει να σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Έχετε σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες στα αισθηματικά σας τον τελευταίο καιρό. Κυνηγήστε ότι επιθυμείτε τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Τοξότης (23/11 – 21/12)
Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε το άγχος και τους προβληματισμούς της δουλειάς στο σπίτι σας. Είναι πολύ πιθανό μια αδιαθεσία να πάει την δουλειά σας λίγο πίσω, τα θέματα υγείας όμως προέχουν πάντα. Θα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι πριν κάνετε ένα νέο άνοιγμα στην αγορά. Δημιουργούνται αναστατώσεις, εντάσεις, δυσκολίες στην επίτευξη στόχων και προβλήματα στις σχέσεις. Εξασφαλίστε πρώτα τα απαραίτητα για την οικογένειά σας και μετά κοιτάξτε την προσωπική σας φροντίδα. Δώστε προσοχή διότι ο εγωισμός θα έχει αρνητικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας. Για τους γεννημένους στις αρχές του μήνα ο μήνας προβλέπεται δύσκολη.

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)
Η αισιοδοξία θα αλληλοδιαδέχεται την απαισιοδοξία αυτό τον μήνα. Κάποια περιστατικά στο χώρο εργασίας σας θα σας προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, το έχετε ανάγκη αμφότεροι. Αρνητικές επιπτώσεις στα αισθηματικά σας φέρνει ο μήνας. Οι καλές προθέσεις σας μπορεί να παρεξηγηθούν από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η υπομονή είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα. Αναπάντεχα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από τα νεύρα σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μπορεί να μην δύναστε να κόψετε τα έξοδά σας, έχετε όμως το περιθώριο να τα περιορίσετε.

Υδροχόος (20/1 – 19/2)
Θα πρέπει να είστε πιο συνεργάσιμοι και παραγωγικοί στο χώρο εργασίας σας. Μια εξέλιξη οικονομικής φύσεως μπορεί να σας απογοητεύσει αυτό τον μήνα και να βγάλει από μέσα σας έντονα συναισθήματα ή απωθημένα που έχετε κρυμμένα μέσα σας καιρό τώρα Γνωριμίες που θα κάνετε θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν. Έχετε μεγάλη δύναμη αυτό τον μήνα ιδίως όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στο τρίτο δεκαήμερο. Εκφραστείτε με ελευθερία μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Κάποιες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν μια προσωρινή ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως με αρκετή προσπάθεια και λίγη τύχη όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται.

Ιχθύες (20/2- 20/3)
Θα νιώθετε κάποια δυσαρέσκεια γιατί πιστεύετε πως κάποιοι δεν κάνουν ότι είναι δυνατόν για να φέρουν την ευτυχία στην ζωή σας. Τολμήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, για να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον. Ακολουθεί ένα διάστημα κατά το οποίο οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να κάνουν νέες γνωριμίες. Καλείσθε να ασκήσετε προσοχή σε θέματα κρίσης, και να είσθε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας. Ένα περιστατικό θα σας κάνει να νιώσετε συγκίνηση και υπερηφάνεια για τα παιδιά σας. Βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε αυτό τον μήνα. Βάλτε σε μια σειρά καταστάσεις που σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα.

πηγή: zwdia-shmera.gr

Leave a reply