ζωδια για τον μηνα Νοεμβριο 2012

Κριός (21/3 – 20/4)
Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αναπάντεχα έξοδα ή έσοδα. Οι υπερβολικές σας αντιδράσεις σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις μόνο κακό σας κάνουν. Η καθημερινότητα σας συνεχίζει να είναι φορτωμένη και κουραστική, φέρνοντας τα εργασιακά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα. Η σχέση με το ταίρι σας θα πάρει μια πιο ευχάριστη τροπή. Αν και θα υπάρχουν προβλήματα γύρω σας, εσείς θα εκμεταλλευθείτε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το χρονικό διάστημα. Θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί θα είναι παροδικές. Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Ταύρος (21/4 – 20/5)
Μη προσπαθείτε να επωμιστείτε τα βάρη άλλων, γιατί στο τέλος δεν θα αντέξετε. Έχετε αυτή την περίοδο τρυφερότητα και κατανόηση στην σχέση σας, αλλά θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά σας και την σχέση σας γιατί ο σύντροφός σας έχει κουραστεί και νοιώθει παραμελημένος. Αποφύγετε τις αγορές αντικειμένων που δεν κρίνονται απαραίτητα στην καθημερινότητά σας. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος παρουσιάζονται βελτιωμένες και αλλαγές, ίσως σημαντικές, θα σημειωθούν σε ότι αφορά το σπίτι σας. Παγώστε για λίγο τα ερωτικά σας και ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Ευνοϊκή περίοδος για επαφές με εμπόρους, για ευκαιρίες που θα σας δοθούν από ανθρώπους κύρους ιδίως γυναικείου φύλου. Το γεγονός πως δείχνετε κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, σας κάνει εξαιρετικά συμπαθείς.

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)
Πάρτε πρωτοβουλίες και μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν χωρίς να ξέρουν όλα τα δεδομένα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις πολλές υποχρεώσεις σας. Αυτή η περίοδος θεωρείται ιδανική για τη σύναψη σχέσεων ή τη δημιουργία μιας νέας φιλίας Σας αρέσει να μπλέκετε συνεχώς σε περιπέτειες και να ζείτε με ανεβασμένη την αδρεναλίνη. Προσέξτε τα νεύρα σας και μη δίνετε αξία σε σε καταστάσεις και θέματα που δεν θα έπρεπε να σας απασχολούν. Από αυτό τον μήνα ξεκινά μια περίοδος με επαφές και συζητήσεις, περίοδος πολυάσχολη με πολλές μετακινήσεις. Κάντε όμως υπομονή γιατί όλος αυτός ο κόπος σας θα ανταμειφθεί με βελτίωση των οικονομικών σας. Χρησιμοποιείστε σωστά επιχειρήματα και πρωτότυπες ιδέες για να πείσετε τους άλλους.

Καρκίνος (22/6 – 22/7)
Ανεπάντεχες επαφές με νέους ανθρώπους στην ζωή σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Συζητήστε μαζί με τον σύντροφό σας όλα όσα σας απασχολούν και θα μπορέσετε να βρείτε κάποια λύση. Οι ανάγκες σας για λίγο καιρό θα πρέπει να μπουν στην άκρη καθώς αγαπημένα σας πρόσωπα θα χρειαστούν την βοήθειά σας. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και μην γίνεστε καταπιεστικοί. Πρέπει να αδειάσετε το μυαλό σας από περίεργες έννοιες και να θέσετε τις σωστές προτεραιότητες. Θα ζήσετε στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας, που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας. Είναι πολύ εύκολο για εσάς αυτό τον μήνα και κυρίως για τους αδέσμευτους για να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Λέων (23/7 – 23/8)
Οι εντάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο, σας έχουν αποσυντονίσει και σας έχουν απομακρύνει από τους δικούς σας ανθρώπους. Σκεφτείτε πρακτικά για να μπορέσετε να βρείτε τις σωστές λύσεις με την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας. Επιβραβεύστε τις προσπάθειες των συνεργατών σας, στοχεύοντας σε ένα αρμονικό μέλλον. Προσωπικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται εσείς των πρώτων τελευταίων ημερών να κάνετε κάποιες αισθητικές αλλαγές, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνισή σας. Το επόμενο διάστημα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ξεδώσετε. Η εσωτερική σας ανάγκη για επικοινωνία σας οδηγεί στο να κάνετε εύκολα γνωριμίες. Είναι αρκετά δύσκολο για τους άλλους να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.

Παρθένος (24/8 – 22/9)
Έχετε μοχθήσει τόσο πολύ για να φτάσετε μέχρι εδώ. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθειά σας τώρα. Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε διεξόδους από τη μονοτονία της καθημερινότητας. Συχνά πυκνά οι αμφιβολίες σας, σας οδηγούν σε λάθος κινήσεις. Όσοι διαχειρίζονται χρήματα άλλων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους. Μην βιαστείτε να βρείτε απαντήσεις στα διλήμματα που έχετε αυτό το διάστημα. Η αισιοδοξία σας και η πίστη στις δυνατότητές σας, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο. Κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν, απαιτούν γρήγορες αποφάσεις.

Ζυγός (23/9 – 22/10)
Εσείς πρώτου δεκαημέρου φορτίζεστε στη εργασία σας όπου τα προβλήματα που επικρατούν δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και σας κάνουν να νοιώθετε αδύναμοι. Θα νιώσετε αδικημένοι στα αισθηματικά σας και έτσι μπορεί να ενδώσετε σε φλερτ που θα σας γίνουν, μην πέσετε στην παγίδα… Η αντιμετώπιση των οικονομικών ή των συναισθηματικών προβλημάτων θα σας απασχολήσει. Θέματα εργασίας έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πρόγραμμά σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτή την περίοδο. Αυτό τον μήνα θα προσπαθήσετε να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή. Εκτιμήστε την ανεξαρτησία που σας προσφέρει ο σύντροφός, μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα πράγματα. Τα κτητικά σας συναισθήματα έχουν προκαλέσει φοβίες στον σύντροφό σας. Ευκαιρίες σε εργασιακά ή θέματα υγείας προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου.

Σκορπιός (23/10 – 22/11)
Υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και αυτό σας εκνευρίζει. Έχετε υποσχεθεί πολλά και θα πρέπει να ξεπεράσετε τα όριά σας, αν θέλετε να φανείτε συνεπείς. Μην αφήνετε τη φαντασία και τον παρορμητισμό σας να σας οδηγεί εκτός ελέγχου. Το επόμενο διάστημα θα αφοσιωθείτε αποκλειστικά στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Πιθανές δυσκολίες θα υπάρξουν στις μετακινήσεις σας αυτό τον μήνα. Αναζητήστε βοήθεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον για να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. Η ανάγκη σας αυτή την περίοδο να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στον εργασιακό χώρο.

Τοξότης (23/11 – 21/12)
Θα παρουσιαστούν πρόσκαιρες δυσκολίες και προβλήματα αλλά θα υπάρξουν και ευκαιρίες για δημιουργική ανάπτυξη.. Οφείλετε να είστε πιο συνεπείς σε κάθε προσπάθεια που κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Επικρατεί προβληματισμός με τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας όμως αυτό τον μήνα έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας και την υποστήριξη των γονιών σας. Μην είστε τόσο ευσυγκίνητοι γιατί εν τέλει προκαλείτε κακό στον εαυτό σας. Πλέον αισθάνεστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνετε αυτό που θέλετε. Κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σας θα σας γεμίσουν με αμφιβολίες για τη σχέση σας. Μη αναβάλλετε συνεχώς τις εκκρεμότητές σας, γιατί θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)
Οι λεπτές ισορροπίες που επικρατούν στη σχέση σας θα διαταραχθούν για ακόμη μια φορά. Εάν η διάθεσή σας δεν είναι και τόσο καλή, δεν είναι απαραίτητο να αναγκαστείτε για κάποιες δουλειές τις οποίες μπορείτε να τις κάνετε και άλλη περίοδος. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια των συγγενών σας για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Αυτό τον μήνα προωθήστε τα σχέδια σας στον επαγγελματικό σας χώρο και πάρτε αποφάσεις σε υποθέσεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι με τα έξοδα που αφορούν τη διασκέδασή σας. Κάντε όποιες αλλαγές θεωρείτε απαραίτητες για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Γίνεστε υπερβολικοί στο πόσα δίνετε συναισθηματικά καθώς είστε υπερβολικά οπτιμιστές και βλέπετε τα πάντα όμορφα.

Υδροχόος (20/1 – 19/2)
Θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα έξοδα και θα σας αναγκάσουν να στριμωχτείτε οικονομικά. Η παρουσία και η συμπεριφορά κάποιου ατόμου στη δουλειά σας, θα σας εκνευρίσει. Αυτό το διάστημα νιώθετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να κρατήσετε μυστική τη νέα σχέση σας από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Έχετε δημιουργικότητα και δυναμισμό αυτό τον μήνα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις συναισθηματικές φορτίσεις. Δείξτε κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Η περίοδος αυτή είναι κουραστική αλλά θα βρεθείτε στο κέντρο των εξελίξεων και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων.

Ιχθύες (20/2- 20/3)
Οι μαζεμένες προσωπικές υποθέσεις μοιάζουν με βουνό, όσο δεν αποφασίζετε να πάρετε δραστικά μέτρα. Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των ονείρων σας. Η ζωή θέλει καλοπέραση, βγείτε έξω να πάρετε λίγο αέρα, κάνετε μία βόλτα στην εξοχή. Θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα η υποστήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον ειδικά τώρα που το έχετε ανάγκη. Θα πρέπει να δώσετε να καταλάβουν στους συγγενείς σας ότι δεν ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω τους. Προχωρήστε στο επόμενο επαγγελματικό σας βήμα με βάση τη λογική και τη διαίσθηση. Το να παραδεχτείτε τα λάθη σας ίσως να σας βοηθήσει αυτή την περίοδο, άλλες αποφάσεις σχετικές με συγκατοίκηση και γάμο καλό θα ήταν να μην παρθούν αυτή την στιγμή.

πηγή :zwdia-shmera.gr

Leave a reply