«Στο Τελος του Δρομου»: Οι κοιλιακοι του Ραιαν Γκοσλινγκ στην εναρκτηρια σκηνη

Λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου «Τέλους του Δρόμου» και στις ελληνικές αίθουσες (11/4) σας παρουσιάζουμε την τρίλεπτη «επική» εναρκτήρια σκηνή της ταινίας, όπου βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Ράιαν Γκόσλινγκ να ετοιμάζεται για το σόου του.

Με την κινούμενη κάμερα να εντοπίζει ημίγυμνο στη σκηνή του τον κασκαντέρ (υπό τον ήχο του σουγιά που ανοιγοκλείνει σπασμωδικά) και να τον ακολουθεί ανάμεσα στα περίπτερα του τσίρκου, μέχρι να φτάσει πίσω από την τέντα που θα παρουσιάσει το επικίνδυνο νούμερό του, ο Σίανφρανς παίζει με τον πρωταγωνιστή του, φιλμάρει το κορμί του, τα ρούχα του, τα τατουάζ του, συστήνοντας στο κοινό τον πρώτο εκ των δύο μαχητών του: τον οδηγό επιδείξεων που θα μπλέξει με τον υπόκοσμο προκειμένου να υποστηρίξει οικονομικά την οικογένειά του. Απέναντί του θα βρει τον αδιάφθορο και φιλόδοξο αστυνομικό Μπράντλεϊ Κούπερ και η συνάντησή τους θα εξελιχθεί σε προσωπική μάχη. Ο Γκόσλινγκ καβαλάει τη μηχανή του μέσα στη μεταλλική σφαίρα του πλανόδιου καρναβαλιού και η αρχή του τέλους (του δρόμου) απογειώνει τις προσδοκίες μας.

Μαζί με τους δυο βασικούς πρωταγωνιστές η Εύα Μέντες, η Ρόουζ Μπερν κι ο Ρέι Λιότα σε βασικούς ρόλους. Μετρήστε αντίστροφα!

πηγη :e-go.gr

Leave a reply