Οι Nouvelle Vague στη Τεχνόπολη!

Οι Nouvelle Vague επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στην “Τεχνόπολη” του Δήμου Αθηναίων.

Έπειτα από δύο χρόνια και την τελευταία θριαμβευτική εμφάνιση των Nouvelle Vague στην Αθήνα, η αγαπημένη παριζιάνικη μπάντα επιστρέφει αυτόν τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα!

Έρχονται στον απόηχο του καλοκαιριού, στις 13 Σεπτεμβρίου, στην “Τεχνόπολη” του Δήμου Αθηναίων και υπόσχονται να μας προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά. Μαζί τους η αυθεντική φωνή του συγκροτήματος, η Melanie Pain και η εκρηκτική Liset Alea.

Οι Nouvelle Vague, ξεκίνησαν από το Παρίσι, αλλά σύντομα η φήμη τους ξεπέρασε τα σύνορα της Γαλλίας. Ο Μarc Collin και ο Οlivier Libaux είναι δύο από τους πλέον πολυπράγμονες μουσικούς – παραγωγούς της γαλλικής σκηνής τα τελευταία 14 χρόνια (με δισκογραφία σε έγκυρα labels, όπως F Communications, Output, Naïve κτλ). Όταν οι πορείες τους κατέληξαν σε ένα κοινό σημείο αποφάσισαν να φτιάξουν ένα δημιουργικό και εκλεκτικό σχήμα, μια κολλεκτίβα καλλιτεχνών, με στόχο να τιμήσουν τα εφηβικά ακούσματά τους. Στο τελικό αποτέλεσμα συνέβαλαν οκτώ τραγουδίστριες (έξι Γαλλίδες, μια Βραζιλιάνα και μια Νεοϋορκέζα) με υπέροχες φωνές, που έφεραν έναν νέο φρέσκο μουσικό αέρα.

Οι Nouvelle Vague κράτησαν το μελωδικό πυρήνα διαχρονικών συνθέσεων punk και post punk από new wave συγκροτήματα, όπως οι Joy Division, Clash, Dead Kennedys, XTC, Cure, Depeche Mode, κ.ά. και έκαναν επανεκτελέσεις, χρησιμοποιώντας λιτές, ακουστικές ενορχηστρώσεις που παραπέμπουν στην τεχνοτροπία της bossa nova, της jazz της δεκαετίας του ’50 και την pop των 60s.

Tα τελευταία χρόνια έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο κατακτώντας το κοινό όπου και αν έχουν βρεθεί.

Αυτό ακριβώς υπόσχονται να κάνουν και στις 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με απίστευτο κέφι και διάθεση επικοινωνίας με το κοινό, παρασύροντας μας σε χορό και τραγούδι και προκαλώντας μας να ερωτευτούμε ξανά από την αρχή τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει και αγαπήσει.

Μετά το τέλος της συναυλίας οι Nouvelle Vague θα βρεθούν στο Tiki Bar (Φαλήρου 15,Κουκάκι) σε ένα δυνατό Fresh and Yellow party!

 Πληροφορίες

 Εμφάνιση: Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

 Ώρα έναρξης: 21:00

 Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: 22 ευρώ | Ταμείο: 28 ευρώ

 Σημεία Προπώλησης: Public, Ticket house και ηλεκτρονικά www.123tickets.gr

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, Τηλ.210 3475518, 210 3453548
press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»,

Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»,
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Πηγή: musicity.gr

Leave a reply